Underbara mandag...

Nu har det gatt en vecka sedan jag senaste skrev. Veckan borjde ganska daligt med barn som skrek och inte ville sova osv. Jag jobbar fran 11- 9:00 pa kvallen sa dagarna e ganska langa. Efter deras lilla sovstund pa eftermiddagen(om de sover) sa brukar vi antingen ga till poolen, parken eller ngn lekplats. Det basta ar poolen nar det gar bra och ingen e upprord over saker som att en strumpa sitter fel, ngn har blivit av med sin kwa-kwa(pahittat namn pa sma handukar/snuttefiltar som anvands i mangder har) eller ngt annat stort problem. Jag jobbar sa mandag- torsdag.  Sen jobbar jag 8-1 pa fredagar. Min vardpappa ar ledig da sa allt e mycket lugnare an nar jag e sjalv. I fredags korde jag ivag till M och C Los angeles for att vara dar heela helgen. Jag alskar los angeles och helgerna dar. Maste bara fixa fram lite pengar sa att jag kan kopa ett hus med pool till min syster och hennes man..eller kanske bara en lagenhet med gemensam pool om jag inte har rad med det. De bor i the valley och dar ar fruktansvart varmt alltid, vilket e jattebra forutom att det finns ingenstans att svalka sig sa man svettas mest. I fredags sa var vi ute pa en karaoke bar och festade. Dagen efter tvingade jag M och C att aka ner till santa monica eftersom det var ca 30 grader varmt ute. Efter att ha tjatat i flera timmar sa korde vi dit. Pa vagen dit gick C:s bil sonder, vilket betyder att han maste lamna in den for flera tusen dollar for tredje gangen pa nagra manader. Bilen fungerade ialafall tillrackligt for att kunna kora vidare ner till stranden. Dar var det molnigt och svinkallt med en massa duvor och fiskmasar. Jag ar radd for dessa faglar aven i Sverige men den stora skillnaden har ar att det flyger och gar jattenara manniskor plus att de ar muterade. Eftersom de ar amerikanska faglar sa ar de dubbelt sa stora som annars :/ Vi akte hem efter en stund igen eftersom det kandes lite halvonodigt att vara dar och frysa nar vi kunde aka tillbaka till varmen.

I gar(sondags) korde jag hem igen pa eftermiddagen for att ga pa au pair meeting pa huntington beach. Vi traffades vid ett pinkberrystalle som ar en frusen youghurt med ngn hemligt innehall alla undrar vad ar. Efter motet gick jag och shoppade lite med tva tyska tjejer som bor nara mig.

Denna veckan blir det college och utgang i west hollywood till helgen. Nu vaknar bebisen Pusss


Min blogg

Tankte att detta ska bli en blogg som handlar lite om vad som hander under mitt ar i Irvine, Orange county, Hoppas att jag kan anvanda min egen dator snart sa att jag slipper ersatta de sista bokstaverna i det svenska alfabetet med a och o. Jag ska lagga ut lite bilder har ocksa sa fort jag har borjat att ta lite mer kort. Har varit  I usa i tre veckor nu, varav en i NYC. Min forsta helg i Californien tillbringade jag i Los angeles hos Mia och Chad. Onskar att jag kunde va i LA varje helg, men ar kvar i OC denna for att jag tankte spara lite pengar till nasta helg, aka till stranden och lara kanna lite folk har. Det gick inte sa bra med att spara pengar for nar jag skulle ut och trana pa att hitta har och kora runt lite sa blev det att jag korde till Irvine Spectrum som ar ett jattestort utomhuskopcentrum med massa underbara affarer. Shoppingen e mkt battre har an i Sverige. Alskar en affar som heter forever 21, vilken ar ungefar som gina tricot hemma, fast storre och lite roligare.  Nu ska jag fortsatta kolla pa hairspray som jag borjade pa igar.
Puss salange :)


RSS 2.0