Snart dags att åka hem..

Imorgon är det dags för mig att åka till Sverige. Detta känns som hemma för mig nu vilket Sverige iofs också gör fortfarande. Jag får väl se det som en positiv grej att ha två länder i världen att kalla hemma.  De senaste dagarna har jag sagt hejdå till alla utom min syster och hennes man, vilket kommer att bli otroligt jobbigt. Samtidigt försöker jag att tänka på hur många gånger jag och Mattias har rest fram och tillbaka mellan LA och Sverige det senaste året utan problem. För några år sedan kändes det omöjligt för mig att komma hit men när man väl har tagit steget så är det inte svårare än att åka någonstans i Europa. Jag har packat det mesta och hoppas på att de är snälla mot mig på flygplatsen i morgon, så att jag slipper betala alltför mkt övervikt.  Vi var och lämnade tillbaka min bil till familjen igår så nu har jag ingen bil, vilket betyder att jag och Mia är fast här hemma idag eftersom Chad jobbar.  Jag tvättar och Mia jobbar med ett av sina manus. Hon har lite projekt på g som vi ska berätta mer om när allt är klar och bestämt :) Men det är väldigt positivt iallafall.
Nu är det dags för lunch, Omelett a´la Mia. Vi ses i Sverige!
Puss

// Linda


Sista lördagen i city of Angels

Idag är det  beach day. Varje helg har vi en beach day då vi åker till stranden, äter skräpmat, slappar av och enligt Chad så måste alla vara snälla mot varandra. Så nu tänkte vi se om vi kan rota fram lite mat att ta med eller förhoppningsvis köpa något att äta på vägen dit istället. Jag ska föräta mig klart på pizza och hamburgare nu innan jag åker hem så att jag inte vill äta sånt när jag och Mattias ska bli nyttiga.
Chad och Mia var förresten statister i en film i onsdags. Det var en high school graduation film där Mia fick vara Cheerleader och Chad var football spelare. Statisterna fick vara ute i solen hela dagen medan det "riktiga" film crewet fick vara inomhus mellan tagningarna. Detta ledde till att Chad brände sig rejält och har nu en hy som påminner om gummi, så det ska bli intressant att se hur hans ansikte överlever en stranddag.  Ikväll tänkte vi gå ut och festa litta om vi fortfarande känner för det efter en heldag i Malibu.
Puss paj

// Linda

Weee

Business management here I come! Helt plötsligt så har jag kommit in på alla utbildningar jag ville gå men eftersom detta var mitt förstahandsval så  är det inget svårt val. Nu ska jag köra Mia till en intervju på vår favoritbar. Vilken fin start på dagen!
Puss mina hjärteknoll

// Linda


Sunset beach

Idag ska jag köra till Sunset beach och tillbringa eftermiddagen där innan det är dags att träffa Sarah i Irvine där vi tänkte gå ut och äta för att sen gå och se en film. Vi funderade på utgång men vår ekonomi bestämde att det inte blir så bra.Tiden går obehagligt snabbt nu, det är snart bara en vecka kvar tills det är dags att åka hem. Nu måste jag göra mig redo för beachen!
Puss

// Linda

Helgen

Igår blev det lite mongolisk mat, lite mall besök, lite bokköp i 1 dollars bokaffären och lite sol, men ingen utgång. En av tjejerna var sjuk så det blev framskjutet till idag vilket inte heller blev av eftersom hon fortfarande inte kände sig helt hundra. De ska till Hawaii om några dagar så de behöver samla krafterna. Jag var inbjuden att följa med men eftersom endast hotellet kostade 800 dollar så var det inget bra alternativ för mig. Jag ska träffa dem på tisdag innan de åker istället och ha en sista dag tillsammans.
Idag var vi på stranden, Malibu som vanligt, vilket var varmt,fint och underbart.  När vi kom hem så lagade jag "svensk" Chili con carne och därefter slängde vi snabbt ihop brownies med hjälp av en enkel mix och nu mår jag som jag förtjänar. Tänkte läsa en av mina nya böcker nu och sen sova i hundra år. Godnatt :)

// Linda

Hollywoodparty

Fan vad kul det var. Dj:n var ingen annan än självaste Macy Gray ,  så jäkla coolt .  Det började förstås lite stelt med endast de halvcoola människorna som oss, eftersom hollywood människor alltid kommer sent. Vid elva tiden blev festen riktigt bra och vi träffade en massa trevliga människor. Mia lyckades även med konststycket att anställa en superrolig gaykille a´la West hollywood som manager och sparka mig!? Snorunge..bara för att jag inte ska vara här under några år så tycker hon att hon behövde en bättre.  Chad bytte många business kort.  Flera på festen var imponerade av att han var anställd på företaget som hade invigningsfesten och ville nästla sig in genom att imponera på honom vilket var lite roligt att se. Där var tydligen kändisar förutom Macy Gray men det var mer sådana kändisar som man känner igen men inte riktigt vet namnet på. En av personerna vi träffade hade tex varit en av piraterna i pirates of the caribbean 2 och lite annat som har visats på sistonde..kommer inte i håg hans namn bara. Jag lyckades få några bra bilder under kvällen men vi hittar inte sladden så jag får vänta med att ladda upp dem tills den är tillbaka.
I kväll ska jag ut i West hollywood med mina tyska babes. Tror att det blir någon av gayklubbarna som vanligt, vilket passar oss alla perfekt eftersom att ingen av oss är singel.
Pusss

// Linda

RSS 2.0