Mors dag !

Det blev sushi och bio igar precis som planerat, vi brukar alltid andra oss annars.  Sushirestaurangen var billgare an vantat och sushin var jattegod, sa det var ett bra val. Vi hann aven med att shoppa lite pa vart kara svenska H & M och Forever 21. Nar det var dags for filmen sa sprang vi in pa cheesecake factory for att fa med oss varsin bit av varldens basta cheesecake. Efter nio manader ha jag antligen provat denna underbara dessert. Jag ar egentligen inte sa mycket for efterratter men har ar det farligt nara att jag andrar mig. Filmen vi sen sag var Night at the museum 2....jag vet, lite pinsamt. Inte sjalva grejen att man ser filmen, men att betala 11.50 for en film som man redan innan kan gissa att ar ganska lojlig ar lite dumt. Men det fanns inget direkt annat bra att valja mellan. Anglar och demoner iofs, men vi kande oss inte pa sadant humor igar sa det fick bli denna. Var hemma redan innan tolv igar kvall. Var sa grymt trottt sa jag gick och la mig och sussade sott(med oronproppar) till nio.
Nu ska jag snart ivag till markanden ar i OC for att kopa lite nodvandligheter som schampoo,balsam,munskolj, solglasogon och annat trakigt. Darefter blir det hem till emma da vi forhoppningsvis har kommit pa hur vi bast kan tillbringa denna graa sondag. I kvall kommer det att bli souplantation som ar  ett jattemysIgt buffe stalle med fin sallads och soppbuffe. Det kanns som att denna lugna helg bara har agnats at mat har hehe.
Innan jag sticker ska jag forsoka fa tag pa min mamma hemma i Sverige pa nagot satt eftersom det ar morsdag . Grattis grattis grattis mamma pa mors dag !
Kram


Dagens hemmalagade lunch

Chili hotdogs tillagade av Chad..hm undrar varför så många amerikaner är överviktiga



Hey

 Vaknade klockan åtta i morse av att några arbetare håller på att trimma buskarna här ute. Varenda lördag kl åtta händer detta. Jag antar att detta området är på deras schema just då men de kanske skulle kunna alternera lite så att  andra får äran att bli väckta denna ljuva tid. 
Igår kväll såg vi filmen Dead like me. Det var en tv serie från början som gick på tv ett eller två för några år sedan som helt plötsligt slutade sändas mitt i och därför gjorde de en film för att avsluta. Anledningen kan vara att jag och min syster var en av de få tittarna serien hade. Serien/filmen handlar om en tjej som dör när hon bara är arton och får sedan som jobb att ta andras själar precis innan de dör. Kanske lite overkligt men värt att se. Vi såg även det sista avsnittet av The tonight show med Jay Leno som ju sänds här från Burbank, fem gator bort ungefär. De har gjort värsta grejen av att han ska sluta här men tydligen har han bara fått en egen show en timme tidigare eftersom Conan o´brian har fått hans plats i the tonight show istället. Leno pratade iallfall om när han kommer hit till Los angeles för x antal år sedan med en dröm om att lyckas i show business, Han lyckades väl ganska bra kan man säga. Det är bara så sorgligt för de som kommer hit med drömmar och förhoppningar men inte lyckas. Det känns så påtagligt här när man träffar alla som kämpar för att nå sina mål medan de sliter hårt på lågavlönade jobb. Alla kan ju inte lyckas men jag hoppas verkligen att Mia, Chad och de andra jag känner här som verkligen kämpar trots motgång, kommer att nå dit de önskar. Nu när ekonomin är så pass krisig som den är så känns det som att de inte finns någon chans för någon längre, men man får verkligen hoppas att det vänder snart. 
Nej nu är det dags att sluta flumma och ta tag i dagen. Jag ska köra tillbaka till OC om några timmar för att ha en sista lördag *snyft* med Emma innan det är dags för henne att lämna Cali. Sushi och bio på finaste utomhusköpcentrumet, Spectrum står på schemat för kvällen.
Hoppas alla har en mysig lördagskväll därhemma i värmen, medan vi i Californien går och fryser i det gråa :/
Puss

kväll

Är i La igen och har lugn kväll med Mia. Efter att jag hade slutat idag så pratade jag lite med min sambo hemma i Sverige och gick sen ut och sprang en runda. Eftersom det är sverigeväder så är det perfekt för att springa så att man slipper svettas så jäkla mycket. Hämta upp Mia när hon var på väg hem från sitt nya jobb som hade gått jättebra idag.Så jobbigt när man är ny på ett ställe och inte har koll på någonting, men hon fixade det bra idag tydligen. Vår middag åt vid på ett ställe som heter Larrys. Det blev en god Phillycheese sandwich med pommes. Nu blir det filmkväll, inget festande denna helgen behöver få tillbaka lite energi. Här kommer lite bilder från gårdagen när jag lagade en lätt lunch med Anna, plus den goda mac & cheesen och från Larrys idag.

Så nu fick ni en glimt av amerikansk mat. Puss


Hej igen

Jag kan inte fatta att det redan ar fredag igen. Kanns verkligen som att det var fredag igar. Men jag klagar inte :) Dagen ar gra och trakig med mycket skrik och brak. Vaknade av skrik och det har fortsatt pa samma satt. Mest fran den aldsta, bebisen ar hur gullig som helst idag. Hon ska sova lite nu innan det ar dags for henne att aka till doktorn. Jag stannar har med trearingen sa jag hoppas att de kommer tillbaka i tid tills jag slutar klockan ett. Undrar vad alla hittar pa darhemma nu nar det ar fredag och allt..kanns som att jag lika garna hade kunnat vara hemma nu nar vadret ar sadar gratt och sverigeaktigt anda. E ungefar som det brukar vara pa midsommar hemma nar regnet hanger i luften men det tar hundra ar innan det borjar regna. Ar det kanske mitt fel eftersom jag onskade regn? Jag andrar mig, jag vill ha solen tillbaka nuu.Ahh midsommar forresten, detta ar andra midsommarn jag missar. Vi forsokte ha lite midsommarfirande forra aret men det blev inte samma sak nar vi satt inomhus och ingen av americanosen forstod varfor de satt och at sill och drack nubbe, Men vi ska nog fixa ihop ngt trevligt i ar. Bara det blir battre an pasken..jag tror vi at pa bk. Kandes inte direkt paskigt.
Verkar inte som att K har somnat ska nog titta till henne.
Puss

Nastan fredag

Dagen ar slut. Ar sa sa trott. Var precis ute pa jattelang promenad med emma och har haft en laang dag med barnen. De sov mindre an vanligt nar de behovde de som mest och busade aven mer an vanligt..Nu ska jag iallafall forstora min promenad med att ata en av de bakelser som jag hittade i kylen, kopta pa ett europeiskt bageri sa de ar precis som hemma. Jag at god pasta med broccoli(igen) och korv till middag. Det ar egentligen en nyttig ratt men istallet for kalkonkorv sa blev det vanlig och istallet for fullkornspasta sa blev det vanlig sa den blev inte sa nyttig langre.Imorgon ar det mina hemmafru dag ar med tvattning och stadning. Vi ska nog till doktorn en svang med den minsta ocksa eftersom hon inte verkar bli battre. Efter dagen ar slut vid ett sa ar det dags for LA igen. Kanns som jag nyss kom darifran men behover verkligen lite paus , sa jag ska dit och aka tillbaka pa lordag for att ha en sista helg med Emma innan hon flyttar till colorado.
Dags for bakelsen och lite tv. Tittar bla pa greys anatomy och desperate housewives som ar flera ar fram i tiden jamfort med Sverige.

God natt

Onskelista

Om det ar nagon av er darhemma som kanner ett stort behov av att skicka mig en 25ars present till min fodelsedag den 23:e juni sa vill jag ha denna fina klanningen fran Gina hehe
Skulle klistra in men koden fungerade inte av ngn anledning. Men den ar brun och heter Carly tunic for 149 kr och finns pa www.Ginatricot.se

puss

Torsdag morgon

Torsdag idag..veckan gar sa snabbt nar det ar kortvecka. Jag jobbar morgon idag 8-6. Kanns som att tio timmar gar mkt snabbare nar jag jobbar sa istallet for pa kvallen.Pratade med Emma igar och vi bestamde att vi skulle promenixa lite eftersom jag slutar tidigt. Forra veckan tog vi en tvatimmarspromenad har i Woodbridge och hittade ett lite kopcentrum med en endollarsbio och en godisaffar med massa losgodis precis som i Sverige. Jag tror bara att jag har sett losgodis pa universal studios innan vi hittade denna. ..Antingen tar vi samma runda idag eller sa kor vi till en nationalpark i narheten av emma om den fortfarande ar oppen.
Dags att aterga till barnen. Bada ar sjuka i feber och halsont..Bebisen haller pa att somna nu sa jag hoppas att febern sjunker da, den har stigit lite val snabbt tidigare imorse. Ska laga lite lunch snart ocksa. Blir mac & cheese till barnen och broccoli med svamp till mig, fast kommer nog att ata lite av mac & cheesen ocksa, sa onyttigt men gott.

Hej salange :)


Prop 8

Prop 8 ar lagen har i Californien som sager att homosexuella inte far gifta sig. I somras blev det beslutat att man skulle fa gifta sig med ngn av samma kon. Senare i hostas gick lagen som sa att detta inte var lagligt(framrostad av folket)och igar fick the supreme court det i sina hander att andra lagen eller inte eftersom att det var nagot som inte var helt enligt regelerna nar lagen gick igenom. Det gick inte igenom, prop 8 galler alltsa fortfarande. Argumenten de hade har i hostas var reklamer som sa att om homosexuella fick gifta sig sa skulle barn fa lara sig i skolan att detta var okej och kanske bli homosexuella sjalv pga detta och att det skulle forstora familjen..vadfan jakla dubbelmoralsland. Nu e det en massa protester i hela Cali for att upphava beslutet. Tror inte det fungerar men det ar fint att sa manga kampar for lika rattigheter tillsammans..



Onsdag

Kvallen igar var val ganska lugn(eller sa lugn den kan bli med barn). Vi gick en svang till lekplatsen och gick darifran med en jattefin lilla sjojungfruncykel som Anna fick av en tjej som var for stor for den. Anna var ju forstas jatteglad och agnade darefter en timme pa verandan till att tvatta den med svamp. Allt som distraherar ar bra.
Mia hade sin forsta kvall i baren igar, har inte pratat med henne an. Klockan e bara tio ha sa jag gissar att hon inte har vaknat till liv an. Sjalv vaknade jag efter att vackarklockan hade ringt i hundra ar vid attatiden. Jag har oronproppar i nu nar jag sover vilket fungerar nastan for bra. Om ca tre manader kommer jag att kunna sova lika bra utan oronproppar..fantastiskt
Nu ska jag ut och springa en svang och sen ta en dusch innan det ar dags. Vill ligga vid poolen men det ar gratt som vanligt. Solen kommer fram vid lunch nar jag redan har borjat :(
Kram


Regn

Laste att det har varit/ar regnovader i Sverige..detta kommer jag bittert att fa angra nar jag har akt hem men gud vad jag saknar regn just nu..var inomhus och mysa nar det oser ute ..


Seg dag..

Klockan ar nu tre pa eftermiddagen har i Cali. Har precis lagt minstingen som jag tar hand om och hoppas att hon somnar snart . Den aldsta sover fortfarande sa det blir en liten paus, brukar inte vara sa lange men nice anda. Har inte hunnit handa sa mycket an idag. Bebisen ar lite sjuk i magen sa hon har inte varit pa sitt basta humor. Vi har atit och lekt lite bara. Tankte ga ut sen en svang nar bada har vaknat fran sin dvala.Blir nog den vanliga spannande lekplatsen med samma spannande spansktalande nannys som vanligt. Ar fortfarande lika trott som imorse. Jag hoppas att det gar over snart for det ar ganska trakigt att ga runt helt trott och trakig hela tiden.
Har iallafall fatt lite roliga samtal idag.Emma(som ska flytta till Colorado med vardfamiljen men maste byta snarast)  ringde innan idag och berattade att hon nog har fatt en familj i San fransisco vilket ar precis vad hon ville. Da kan jag aka dit och halsa pa sen i sommar, later asbra. Jag skulle dit med min sambo nar planen var att han skulle komma i slutet av juli, efter att jag har jobbat klart men pga av allt som hander i hans liv nu sa tror jag inte att det blir av..sa da far jag val halsa pa E istallet, sa kan hon guida mig runt o allt. Min sambo ringde ocksa och berattade att han hade varit pa en intervju for en lovande grej, hooopppaas..Jag vill sa garna att allt ska fixa sig for alla pa basta mojliga vis..e ocksa nervos for min egen framtid.. Jag vill ga business managment som jag har sokt men vill inte heller lamnat omradet socialt arbete som jag redan har en examen i. Far se vad jag kommer in pa och bestamma mig darefter. Far reda pa business m och en manad och socialt om tva , sa jag kan ju sluta tanka pa  det for tillfallet.. Nu e jag bara glad att skolan har ar slut sa att jag kan ha lite pluggpaus innan det ar dags att aka hem.
Nu ska jag stada upp har lite tankte jag, sa att jag gor skal for min megalon pa 200 dollar i veckan.
Kram

Ljuva morgon

Sitter här en stund och försöker att dra på min hemgång. Borde åka nu men det får vänta några minuter till. Förhoppingsvis så har den värsta morgontrafiken lagt sig så att det inte behöver ta tre timmar istället för en. Hittade ingen bra frukost här så jag få väl köpa något på vägen, lite kaffe hade varit fint.  Blä trött orkar inte..
hej sålänge

Meningslösa dagen

Dagen idag är till för att hedra och minnas alla krigshjältar. Hittills har det istället varit meningslösa dagen för oss. Efter att ha segat hur länge som helst så lyckades vi äntligen ta oss iväg för att äta en god frukost, vilket innebär snabbmat när det är helgdag, så det blev burger king igen. Vi var sådär tråkiga och tomma idag som man är när man är riktigt trött, försökte komma på något roligt att göra under eftermiddagen men hade dålig ork. Det blev en vända till Target där jag köpte ett par träningsshorts. Vi funderade lite på om vi skulle spela lite tennis idag men bestämde att det var bättre att Mia fick pluggat in menyn till baren hon ska börja på imorgon. Lina om du läser detta så är din dag på menyn tisdagar..late night happy hour. Genom att sjunga din fina Happy hour too meee och säga dagen då lina kommer dit så kommer hon ihåg detta. Så fint när man föreställer sig Lina med sex drinkar framför sig, ett stort leende och den ljuva sången haha,
Vi vet inte riktigt hur kvällen kommer att se ut än men jag tror att det blir att vi äter tamali ngnstans (ingen aning om vad det är) och åker till Claire. BBQn vi skulle på har nog redan börjat som om vi ska dit så är vi nog lite sent på det. Ringde till min värdfamilj och sa att jag kommer hem imorgon fm eftersom jag börjar att jobba 11.30, så jag har hela kvällen kvar här. Blir ju kortvecka denna veckan vilket aldrig är fel. 

Hoppas ni sussar sött alla sovande människor därhemma
puss

Tänd ett ljus i kväll 21:00

Idag, den 25 maj, är det internationella dagen för försvunna barn. Dagen började uppmärksammas efter att Etan Patz, en 6-årig pojke, försvann på väg till skolan 1979. Det var första gången han skulle gå till busshållsplatsen ensam men han kom aldrig fram. Ingen har varken sett eller hört från pojken igen. Han blev officiellt dödförklarad av en domstol i juni 2001 och man satte hans dödsdag till just den 25:e maj 1979, dagen han försvann. Den misstänkta förövaren, Jose Antonio Ramos, sitter i fängelset för att ha utnyttjat en annan 8-årig pojke sexuellt. Han har också erkänt för en cellkamrat i fängelset att han hade tagit Etan till sin lägenhet, våldtagit och sedan mördat honom.

Internationella dagen för försvunna barn är inte så uppmärksammad i Sverige. Jag undrar varför? Det blir mer och mer vanligt att barn försvinner i Sverige. Oftast är det ena föräldern som lämnar landet och tar med sig barnen. Men det finns även föräldrar som förlorar sina barn, det händer här i Sverige. Dom flesta minns Engla, en 10årig flicka som försvann den 5 april 2008 när hon cyklade hem. Hon blev kidnappad, grovt våldtagen och mördad. Det finns barn som fortfarande är försvunna. Glöm aldrig det!

Ikväll klockan 21:00 så kan du hedra minnet av försvunna barn genom att tända ett ljus i ditt fönster som kan lysa ut mot gatan. Låt ljuset brinna en timme.

(Taget från http://ellamarie.blogg.se/)

Memorial day

Trötter..vaknade av Chads mobil som varenda helgmorgon och kunde inte somna om sen. Men men det är väl lika bra så att jag kan sova bra i kväll eftersom det e dags att jobba i morgon igen. Gårkvällen var lugn och skön. Jag fick ett husmorsryck mitt i tröttheten under eftermiddagen så jag började att städa, diska och laga mat medan Chad sökte jobb och Mia fick en välförtjänt vila mitt i all stressen. Maten blev bra och därefter så tog det fram till midnatt ungefär innan vi väl lyckades väja vilken film vi skulle se. Det blev Running Scared som var jättebra. Den är väl ganska gammal så jag är nog lite sen på det men se den om ni inte har gjort det än. Innan filmen så lyckades vi även hitta Wallander på en av kanalerna. Vi såg bara slutet men det verkar som att Scotland fick idén att göra om de svenska filmerna till avsnitt och sen vet jag inte om det var denna versionen som visas här nu eller om de har gjort om den ännu en gång. Skådespelarna var i alla fall en blandning av svenskar och engelsmän. Karaktärerna hade fortfarande de rätta namnen kvar. En engelsk version av filmen De osynliga finns även att hyra här. Kanske börjar bli lite trendigt med svenska kriminalfilmer/serier. Jag blir alltid så stolt över Sverige när jag ser något som kommer därifrån. Sverige är relativt känt här med självklarheter som IKEA, H & M, Absolut vodka, svedka, Volvo(vilket iofs precis som absolut inte är svenskägt längre), Swedish massage, Swedish meatballs, Ace of base som fortfarande spelas här, ABBA, Roxette och har även hört basshunter spelas i olika klädesaffärer. Hmm vet inte om jag har glömt något...jo jag har sett två olika möbelaffärer. En som ligger i ngnstans här i LA som heter Svenska möbler och såg en lastbil häromdagen med namnet Lindéns furnitures och en svensk flagga. Ja man blir nästan lite överdrivet hemkär när man är här.

Vädret här är grått för tillfället vilket bara kan vara att solen ska bränna igenom som händer ofta på morgonen här men vi kanske får ändra strandplanerna för dagen, Vi är även bjudna till en BBQ vid en pool i eftermiddag, vilket ju kan vara trevligt om vi inte lyckas ta oss till stranden. Jaja, vi får se vad det blir denna Memorial day.
Hej sålänge !

Söndag em

Kom nyss tillbaka från downtown där vi träffade Danni och Bryan från resturangen för att äta lite mongolisk mat..så gott men det är så svårt att äta när man har druckit dagen innan.  Resturangdramat fortsatte ungefär som det slutade igår med att Bryan som skulle öppna imorse gick in i resturangen, såg röran från festen, skrev en lapp i stil med f you all och gick. Ingen av kockarna dök heller upp. Så när chefen kom till den tomma och oöppnade restaurangen så ringde han en av tjejerna som jobbar där och sa att nu är det slut, dags att stänga.  Nu är det senaste att de ska försöka få tillbaka kockarna till på tisdag eftersom att det ändå skulle vara stängt imorgon pga av Memorial day och sedan försöka att driva det så länge de kan..hoppas hoppas för Chad och Mia och alla andra som verkligen behöver jobbet för att överleva. Eller Mia har ju ett nytt jobb på g iofs.
Nu tänkte jag och M ta ut hennes hund och var ute i solen lite. Det är fint Californiaväder som vanligt vid denna årstiden så jag får passa på att uppskatta det innan det blir dags för Sverige igen till hösten.
Ikväll blir det spagetti och kött(eller kalkonfärssås) hehe låter lite äckligt men nyttigare och godare. Försökte hyra en film innan men det krånglade i red boxen som är en maskin som finns i vissa mataffärer där du kan hyra filmer för en dollar st, så det vi får väl hitta på ngt annat.. Imorgon blir det stranden..kanske Santa Monica eftersom det ligger närmast men jag hade föredragit en av de stränderna som inte är fulla med orädda duvor och fiskmåsar så att jag inte behöver vara så skraj hela tiden..
Hoppas ni sover gott därhemma innan måndagens arbete,
Puss

Snyggebilderna från festen

jagjagjag

God morgon :)

Söndag morgon och jag mår ganska prima. Festen på Mias resturang igår var helt galen. Jag visste sedan innan hur det brukar bli med obegränsad gratis sprit och resturangfolk men detta var sinnes. Resturangen ska stänga inom kort så det var en avskedsfest. De fick reda på detta för ca en vecka sedan och har alltså väldigt kort tid på sig att hitta nya jobb, vilket ju självklart skapar stress för allihopa. Fast det hade nog iofs varit intriger ändå med tanke på att det är skådespelare/manusförfattare/stylister som jobbar där för att överleva medans de försöker lyckas. Lillasyster ska iallafall provjobba som bartender imorgon kväll på ett ställe här i närheten, håll tummarna för henne.Orkar inte beskriva allt men
en av sakerna som hände igår var att jag på ngt skumt sätt blev kidnappad av ngn chef till bla lyxrestuangen/baren brevid deras resturang. Som tur är  blev mia informerad och kom till min räddning hehe. Vi blev iallafall bjudna på sushi och gummibearshots innan vi lyckades komma därifrån. Det ledde även till en inlämnad ansökan på denna resturang för mias del. Kvällen slutade med "inbrott" i en killes egen bil. Finfint med massa partyklädda människor som står med en galge och ngn minikofot i ett bevakat parkeringshus mitt i natten.Han hade råkat låsa in sina nycklar så efter att x antal försök och två timmar senare vid ca 4 tiden kunde vi äntligen åka hem och få i oss lite nudelsoppa. Nu är det dags att åka och äta lite frulle i downtown burbank. Jag tror att jag ska försöka få de andra att äta på Panda express eller Mongolisk mat. Det hade suttit så himla fint idag. Jag tänkte hinna med att lägga ut lite bilder från igår snabbt också innan vi sticker.
Hade Sverige
Kram



Några bilder från gårdagen

Mia, jag och DanniJag jag jagBryan och ChadJag och DoodaDanni Bryan

En liten bild från förra helgens hostfamily day


Lördag

Gårdagen blev lite annorlunda än planerat. Jag låg vid poolen ett tag under eftermiddagen för att sen sticka till Mia. Tog ca två timmar med all trafiken. Man kunde köra ungefär en meter i taget innan det blev stopp. När jag kom till Mia så gjorde vi oss iordning och stack sen till en tjej på hennes jobb för lite fest. Hon bjöd på jättegod mexikansk mat och den obligatoriska drinken Margarita. Av någon anledning så har jag aldrig druckit det innan och visste inte att det var som en stor tequila med lite bättre smak.  Eftersom jag fortfarande försöker att lära mig att uppskatta tequila så råkade jag lära mig lite väl mycket och började må dåligt vid ett när alla andra hade jättekul. Så min kära mor och far (Mia och Chad) fick packa in mig i bilen och köra hem mig. Mådde dåligt imorse också men det repade sig efter lite BK mat och shopping. Vi skulle spela tennis idag men det var ingen som mådde tillräckligt bra för det.Nu ska Mia snart i väg och jobba lite innan det e dags för nästa fest vid elvatiden. Hoppas jag överlever haha.

Hajjedåå

helg helg helg

Antligen fredag,sa underbart :) Dagen i veckan som jag lever for haha, undrar varfor jag far san angest pa sondagar. Jag jobbar nu i nagra timmar till. Ska gora lite lunch snart tankte jag, laxsallad mm sa gott.  Far ge ngt annat till barnen bara. Jag har fem timmar kvar att jobba denna veckan eftersom familjen vill att jag jobbar de 45 timmarna aupairer max far arbeta per vecka.Jag tankte da nar jag bestamde skypetid med mattias for idag att eftersom jag borjar atta sa innebar det att jag slutar tolv, men ngn gang under morgonen gick det upp for mig att 8-12 inte alls ar fem timmar och att jag har jobbat en timme mindre an vad jag har trott manga fredagar i rad nu..fina huvudrakningsskills. Far losa det pa ngt satt. Eter att vi har pratat ar det iallafall dags for mig att ta mitt pick och pack och sticka ivag en svang till poolen forst for att sen ge mig ut i fredagstrafiken och kora till Mia. Sa skoont. Jag var hemma forra helgen och jag kande mig bara stressad da, som att jag jobbade fast att jag inte gjorde det. Jag har tur som kan aka ivag till min syster nar jag kanner for det. Nu ar det langhelg ocksa eftersom det ar memorialday pa mandag sa det blir som en liten tre-dagars semester. Ikvall ska vi nog bara ata ngt gott och ta det lugnt eftersom det blir fest och utgang imorgon. Det ar pengarna som bestammer.
Nu ska jag vika lite tvatt innan bebis vaknar och min vardpappa kommer hem med den aldsta. De ar ivag och koper laxen till lunchen och skulle en svang till flygplatsen ocksa och titta pa flygplanen..jao sant kan vara roligt nar man ar tre ar.
Ha en bra fredagskvall darhemma!
pusss 

tillbax!

Nu har jag varit jattejatte dalig pa att uppdatera igen. Min hemresa till Sverige och lite annat som hande nar jag kom tillbaka har varit ivagen. Resan hem var stressig och kort men lyckad. Jag var pa daligt humor hela vagen hit igen for att jag hade velat ha mer tid hemma. Men trots att mitt bagage forsvann(fick tillbaka det en dag senare) och allting kandes som skit sa kunde jag inte lata bli att kanna mig lita glad anda nar jag kande varmen sla emot mig och sag alla palmer och los angeles igen. Jag insag aven att jag faktiskt bara har lite mindre an tre manader kvar innan det ar dags att aka hem till skola och kyla igen. Mkt har hant under de tva veckorna sedan jag kom tillbaka. Folk har blivit av med arbete bada darhemma och har :(. Min narmsta kompis har ska flytta till Colorado :( Och min dator har pajat...Men det verkar som att allting kommer att bli battre anda..En av dem som blev av med jobbet verkar ha fatt ett nytt och battre och en annan kanske kommer in pa en superbra utbildning istallet. Helgen ska forhoppningsvis bli bra iallafall. Det blir fest, shopping och tennis mitt i allt elandet, vilket kanns ganska behovligt. Och vadret e ju faktiskt jattevarmt och fint..sa ska forsoka vara positiv  Dags att aterga till barnpassandet...
hajdaa skaune


RSS 2.0