kväll...trött

Klockan är tio på kvällen och jag har precis slutat jobba för dagen..skönt. Synd att man inte kan gå hem på riktigt bara utan bor där man jobbar. Försöker att plugga lite men är lite halvt ofokuserad och tänkte därför skriva ett kort litet inlägg medans jag pluggar.. Vi läser om konstnären Georgia O´keffe som var/är väldigt känd här i USA . Bra med en konstnär som var känd i början av 1900 talet som dessutom var kvinna, istället för att bara prata om männen som var kända på den tiden, som Picasso. Hon målade abstrakt konst vilket kan vara rätt fint..Gud vad bra jag kan min läxa nu. På tal om konst så var jag, Mia,Chad och hans bror Travis på LACMA(LA:s konstmuseum) för några helger sedan och var lite kulturella en fin bakfyllesöndag. Var vi duktiga nu pappa?
Jag var lite gnällig(som brukligt på bakfyllan) när vi var på väg dit, men när vi väl var där så var det rätt najs. De hade b.la en stor utställning om de olika världskrigen som var rätt bra.  Det  som var lite mindre bra var nog pappkartongerna de hade importerat från tyskland och kallade konst. Där var även sopor i en glasmonter, men soporna var åtminstonde gamla tidningar från de åren andra världskriget var, så de var lite mer okej, men en pappkartong?

Nu borde jag nog fortsätta plugga istället..Har ändå inget särskilt att berätta om dagen...skolan ok, jobbet ok= barnen sov länge på eftermiddagen och nu är det kväll o snart dags att sova. Ibland är det fruktansvärt spännande att vara här.
Nu har onsdagen redan börjat hemma i Sverige, så ha en bra dag alla mina älsklingarpälsklingar där hemma.

Puss


Kommentarer
Postat av: [email protected]

hej linda!är mäkta stolt att ni gick på konst museum trots bakfylla.tja vad är konst egentligen?enligt min mening så är allting konst här i livet ,vad det än månde vara...kramar dad

2009-04-15 @ 18:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0