Söndag em

Kom nyss tillbaka från downtown där vi träffade Danni och Bryan från resturangen för att äta lite mongolisk mat..så gott men det är så svårt att äta när man har druckit dagen innan.  Resturangdramat fortsatte ungefär som det slutade igår med att Bryan som skulle öppna imorse gick in i resturangen, såg röran från festen, skrev en lapp i stil med f you all och gick. Ingen av kockarna dök heller upp. Så när chefen kom till den tomma och oöppnade restaurangen så ringde han en av tjejerna som jobbar där och sa att nu är det slut, dags att stänga.  Nu är det senaste att de ska försöka få tillbaka kockarna till på tisdag eftersom att det ändå skulle vara stängt imorgon pga av Memorial day och sedan försöka att driva det så länge de kan..hoppas hoppas för Chad och Mia och alla andra som verkligen behöver jobbet för att överleva. Eller Mia har ju ett nytt jobb på g iofs.
Nu tänkte jag och M ta ut hennes hund och var ute i solen lite. Det är fint Californiaväder som vanligt vid denna årstiden så jag får passa på att uppskatta det innan det blir dags för Sverige igen till hösten.
Ikväll blir det spagetti och kött(eller kalkonfärssås) hehe låter lite äckligt men nyttigare och godare. Försökte hyra en film innan men det krånglade i red boxen som är en maskin som finns i vissa mataffärer där du kan hyra filmer för en dollar st, så det vi får väl hitta på ngt annat.. Imorgon blir det stranden..kanske Santa Monica eftersom det ligger närmast men jag hade föredragit en av de stränderna som inte är fulla med orädda duvor och fiskmåsar så att jag inte behöver vara så skraj hela tiden..
Hoppas ni sover gott därhemma innan måndagens arbete,
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0